A Vinçotte-ról:

Akkreditációk
Általános Feltételek
Dolgozóink
Értékeink
Küldetésünk
Múltunk
Rólunk mondták

A Vincotte küldetése

A Vincotte igyekszik a lehető legjobban hozzájárulni ügyfelei kockázatkezeléséhez, így maximális felelősség-átvállalásra törekszik. Minden területen az előírásoknak megfelelő, pártatlan, független, ugyanakkor professzionális és innovatív szolgáltatásokat kínálunk. Fő célunk, hogy segítsünk mindennapi munkájuk minőségének, hatékonyságának és biztonságának javításában, fejlesztésében.

A nemzetközileg elismert Vincotte logó garantálja a biztonság, a minőség és a környezetvédelem területének folyamatos felügyeletét. Az ellenőrzés, a vizsgálat és az értékelés területén szerzett, több mint 139 éves tapasztalat által felhalmozott know-how biztosítja az Ön cége és ügyfelei számára is a teljes körű elégedettséget.

Mint 'Globális Megoldás Szolgáltató', a Vincotte segítséget nyújt Önnek a határokon átnyúló projektjeihez a kezdetektől a befejezésig, a termék-életciklus teljes szakaszán át, legyen szó akár hagyományos termékről, befektetésről, vagy szolgáltatásról bármilyen területen.

A Vincotte egy kollégája, az Ön személyes kapcsolattartója közvetítőként szolgál Ön, illetve specialistáink között, és közreműködésével kidolgozza az Ön projektjének leginkább megfelelő megoldást.

Célunk, hogy a világ legnagyobb vállalatai mellett, az Ön cégét is elégedett ügyfeleink között tudhassuk. Tiszteljen meg minket bizalmával, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Képzések
Környezetvédelem
Munkavédelem
Tanúsítás

Vinçotte International Hungary Kft.

Cím:

H-1143 Budapest, Semsey Andor u. 25.

Fax:

+361413-6048

Telefon:

+361413-1293,+361413-1294,+361321-4965

E-mail:

vincotte@vincotte.hu

A Vinçotte a Fel­nőtt­kép­zők Szö­vet­sé­gé­nek tagja.

Az Ön észre­vételeinek helye