A Vinçotte-ról:

Akkreditációk
Általános Feltételek
Dolgozóink
Értékeink
Küldetésünk
Múltunk
Rólunk mondták

A Vincotte értékei

Ügyfeleink

A rugalmasság és a tökéletesség iránti elkötelezettség testreszabott megoldásokat és elégedett ügyfeleket eredményez világszerte.

Munkatársaink

A több mint 2 400 motivált dolgozó képezi a vállalat szívét és lelkét.

Fejlődés

Az új szolgáltatások kialakításának segítésére egy 'házon belüli' innovációs osztály folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci igények változását.

Megbízhatóság

A Vincotte megbízható és professzionális partner mind a szolgáltatásfejlesztés, mind az ügyfélkapcsolatok terén.

Technológia

A technológiai know-how-ba történő folyamatos befektetés, és az akadémiai világgal fenntartott szoros együttműködés egyedi szakértelmet garantál.

Értékeink a felelős vállalatirányítás elveire alapozva, az összes érintett fél elégedettségének elérésére összpontosulnak. Ez alapvető feltétele annak, hogy biztosítsuk cégünk maximális versenyképességét.

Első helyen természetesen az ügyfeleink állnak. Célunk, hogy rugalmas partner, és globális megoldás szolgáltató legyünk számukra. A Vincotte specialistái nem várják meg, míg egy probléma felüti a fejét; proaktívan, új, lehetséges vevői igények feltárásán fáradoznak annak érdekében, hogy mind a meglévő, mind a jövőbeni ügyfelek számára spontán módon tudjanak megoldásokat kínálni, legyen szó akár klasszikus szolgáltatásokról új piacokon, akár új szolgáltatásokról már meglévő piacokon.

A Vincotte több mint 2 400 magasan képzett dolgozót foglalkoztat: mérnököket, specialistákat, egyetemi docenseket. Az akadémiai világgal fenntartott szoros kapcsolatunknak, illetve a tréningekbe történő állandó befektetéseknek köszönhetően munkatársaink képesek lépést tartani saját tudományterületük technológiai fejlődésével.

Pártatlan, független partnerként képesek vagyunk objektív módon megítélni a minőség, a biztonság és a környezetvédelem tárgykörét. Több mint egy évszázados tevékenysége alatt, a Vinçotte, mint nyílt, őszinte és megbízható partner szerzett magának hírnevet. Ezen feddhetetlenségnek köszönhetően számos vállalat és nemzetközi hatóság fordul gyakran a Vincotte szakértelméhez.

Képzések
Környezetvédelem
Munkavédelem
Tanúsítás

Vinçotte International Hungary Kft.

Cím:

H-1143 Budapest, Semsey Andor u. 25.

Fax:

+361413-6048

Telefon:

+361413-1293,+361413-1294,+361321-4965

E-mail:

vincotte@vincotte.hu

A Vinçotte a Fel­nőtt­kép­zők Szö­vet­sé­gé­nek tagja.

Az Ön észre­vételeinek helye